31 landen maken het automatisch delen van Country-by-Country informatie mogelijk

27 januari, 2016 – OECD – En stap in de goede richting voor internationale belastingtransparantie: 31 landen tekenen samenwerkingsovereenkomst waarmee het automatisch delen van Country-by-Country informatie mogelijk wordt gemaakt.

Deze landen zullen dus automatisch jullie Country-by-Country rapport met elkaar delen.

Betreffende landen:

 

MCAA - CbC 31 countries

 

Australia, Austria, Belgium, Chile, Costa Rica, Czech Republic, Denmark, Estonia, Finland, France, Germany, Greece, Ireland, Italy, Japan, Liechtenstein, Luxembourg, Malaysia, Mexico, Netherlands, Nigeria, Norway, Poland, Portugal, Slovak Republic, Slovenia, South Africa, Spain, Sweden, Switzerland and United Kingdom.

 

 

 

Link naar OECD event pagina

Voor meer informatie over onze Global Country-by-Country Reporting Solutions neem contact op met Stef Merks of Tim van Uden.